Skip to main content

Izjava o privatnosti

Girija.info ne traži identifikaciju za pregledavanje web stranice.

Osobni podaci (kao što su ime, prezime, adresa e-pošte) mogu biti prikupljeni na dobrovoljnoj bazi ako ispunite obrazac na stranici “Kontakt” ili pošaljete upit putem e-pošte. Podaci se koriste isključivo u svrhu odgovaranja na upit. Također, podaci komunikacije se mogu čuvati.

Vaši podaci neće se koristiti u marketinške svrhe bilo koje vrste. Podaci se ne ustupaju, dijele niti prodaju trećim stranama.

Pojedinosti o osobnim informacijama koje su prikupljene o vama i njihovo brisanje možete zatražiti direktno putem e-pošte na girija@girija.info

Upotreba kolačića (Cookies)

U cilju poboljšanja ove web stranice koriste se kolačići (cookies) iz usluge Google Analytics kako bi se dobile informacije o tome kako posjetitelji koriste web stranicu, kao i kolačiće koji pomažu ubrzati odziv web stranice. Ne upotrebljavaju se kolačići da vas se osobno identificira (prikupljaju se potpuno anonimno).

Postavke kolačića

Možete onemogućiti kolačiće u postavkama vašeg preglednika. Dakle, vi imate mogućnost upravljanja korištenjem kolačića odnosno njihovog blokiranja tako da podesite postavke svojeg Internet preglednika. Bez korištenja kolačića pojedini dijelovi ove web stranice mogu funkcionirati ograničeno ili biti izvan funkcije.

Poveznice

Girija.info može sadržavati linkove na druge web stranice za koje se vjeruje da mogu biti korisni za čitatelje. Ovdje opisana pravila o privatnosti ne primjenjuju se za te web stranice.

U slučaju bilo kakvih promjena u Izjavi o privatnosti, to će biti odmah objavljeno na ovoj web stranici.