Skip to main content

Pitanja i savjeti

Možete me kontaktirati u vezi pitanja i savjeta putem e-poruke na girija@girija.info ili gogailaci@gmail.com te putem donje forme.

  Tvoje ime

  Tvoj email

  Naslov poruke

  Poruka

  Suglasnost i zaštita podataka

  Slanjem e-poruke putem ovog obrasca prihvaćate da se vaše e-poruke čuvaju u svrhu odgovora na vaš upit i komunikacije. Više informacija o tome gdje i kako se koriste i čuvaju vaši osobni podaci možete pročitati na stranici “Izjava o privatnosti”.

  Najdraži moto

  Napustila sam ovu prazninu koja je poprimila neku vrstu oblika. Živim utemeljena u onom što je istina, a ne u pojavnosti. Zato blistam. Napustila sam sve ovo i našla utočište u nečemu sto je drugačije od svega ovoga, što je i zbiljsko i nezbiljsko. To je nešto, a to isto tako i nije ništa. Ja znam kakvo je to. Uživam neuživajući u ugodama, a kao da sam već uživala u njima. Ne dopuštam da me obuzme ni oduševljenje ni ljutnja. Zato blistam. Doživljavam najveći užitak ostajući utemeljena u zbilji koja blista u srcu. Kraljevski užici me ne uznemiruju. Čak i kada sam u vrtovima ugode, ostajem čvrsto utemeljena u sebstvu. Ja jesam , ja nisam. Ja sam sve, ja sam ništa. Ja sam sretna sa svime sto se postigne prirodno, bez napora. Zato blistam. Zbiljam šale sa oslabljenim stanjima privlačnosti i odbojnosti s uvidom stečenim iz jednog toka sveprisutne čiste Svijesti, objavljenim i u vedskim spisima. Što god vidim ovim očima i doživim ovim osjetilima, sve sto spoznam duhom-ne vidim ništa drugo osim jedne jedine istine koju jasno vidim u sebi samoj.

  Sve je, ni Ovo ni Ono
  Ovo je i Ono kao TO, bitak i nebitak
  Ja Jesam To, To nije Ja
  Ništa je u svemu, kao praznina
  Ako vidiš To, To i Jesi kao punina
  A sve što jesi i Nisi